Respiro Dive Centre - centru de scufundari la Marea Neagra Home    Contact
 
 
PADI Discover Scuba Diving
PADI Open Water Diver
PADI Advanced Open Water
PADI Speciality Diver
  1. PADI Wreck Diver
  2. PADI Deep Diver
  3. PADI Dry Suit Diver
  4. PADI Underwater Photographer

PADI Nitrox Diver
Emergency First Response
PADI Rescue Diver
PADI Divemaster
 
 
Orice persoana avand mai mult de 10 ani si o stare a sanatatii buna poate participa la un curs de scufundari. In Romania cursurile de scufundari sportive in sistemul PADI au inceput de curand sa fie cunoscute si apreciate. Cu un brevet PADI in buzunar, poti participa la orice expeditie de scufundari, poti inchiria echipament de scufundari si umple butelii oriunde in lume.

Primul nivel de scufundari recreative – PADI Open Water Diver – ofera posibilitatea absolventului cursului sa faca scufundari, insotit de un partener de scufundare (buddy), pana la adancimea maxima de 18 m, pe timp de zi, in apa deschisa.Aventura poate continua: cursul PADI Advanced Open Water (3 zile), te ajuta sa-ti imbunatatesti performantele putand astfel sa cobori pina la 30 m si sa participi la scufundari mai dificile: scufundari de noapte, scufundari la epave etc. Daca vrei sa aprofundezi vreuna din aceste tipuri de scufundari, ai la dispozitie cursurile PADI Specialty Diver

Cursul urmator Emergency First Response te pregateste pentru a acorda primul ajutor.

Mai departe, cursul PADI Rescue Diver (aproximativ 5 zile) te invata cum sa aplici cunostintele de prim-ajutor in si sub apa, prin exercitii de reperare si salvare a unui scafandru aflat in dificultate.

De aici si pana la primul nivel de profesionist nu mai ai de facut decat un pas, dar un pas destul de lung…cursul PADI Divemaster . Acesta poate dura de la 10 la 30 de zile, iar detinatorii acestui brevet sunt considerati ghizi subacvatici si pot fi angajati intr-un centru de scufundari.

Pe urmatoarea treapta ierarhica se afla PADI Open Water Scuba Instructor care poate forma si instrui cursanti pentru toate nivelele prezentate mai sus.
 
Noutati | Cursuri de scufundari | Scufundari la Marea Neagra | Vacante scuba | Echipament | Preturi | Galerie Foto
Site realizat de digitalART Copyright ©2006-2011 Respiro Dive Center All rights reserved.